DMDsecure wint Broos van Erp-prijs

Aan de vooravond van Tine (The Internetworking Event), zijn dinsdagavond in Amsterdam, de ICT Awards en de Broos van Erp-prijs uitgereikt.

Winnaar in de categorie Ict Company Awards is Kahuna. De Broos van Erp-prijs, waar Economische Zaken 45 duizend euro aan heeft verbonden, gaat naar DMDsecure. Gerard Prins van Unilever is e-manager van het jaar. De E-business Boardroom Award is gewonnen door Ahold voor Albert.nl. De titel Ict-personality van het jaar gaat dit keer naar twee personen: Kees Neggers en Boudewijn Nederkoorn, beiden directeur van Surfnet.
 
De Broos van Erp Prijs en de Nationale Ict Awards hebben zich op aanraden van het Ministerie van Economische Zaken verenigd.ICT event & Mouse Partyis de nieuwe naam voor dit initiatief. Na jaren van onstuimige groei in de Nederlandse ict-sector vlakken de omzetten af en dalen de winstcijfers. Volgens oud-Getronics topman Ton Risseeuw - tevens algemeen voorzitter van de jury van de Nationale Ict Awards en de Broos van Erp Prijs - is dat geen reden tot paniek. Volgens hem is de markt 'genormaliseerd'. "Mooi weer-zeilers halen nu bakzeil en de bedrijven die echt goed zijn kunnen zich onderscheiden." En echt goede bedrijven zijn er volop in Nederland. Volgens de jury is de markt kwetsbaar, maar wel hoogwaardig.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

Jammer dat jullie niet alle prijswinnaars hebben genoemd: Kahuna is winnaar van de ICT Company Award 2002. De jury heeft de ICT Company Award toegekend aan Kahuna Network Solutions, omdat ze beveiliging van ICT-infrastructuur van groot belang vindt; niet alleen voor de Nederlandse ICT-industrie, maar ook voor het gebruik van ICT in het algemeen. Kahuna combineert in zijn bedrijfsvoering Friese nuchterheid met creativiteit en ondernemingszin, waardoor het bedrijf erin geslaagd is, om zelfs in deze -voor de ICT-sector niet gemakkelijke tijden- succesvol te zijn.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-04-03T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.