Eind mei uitreiking vier Nationale ICT Awards

ICT~Office reikt samen met het ministerie van Economische Zaken, ICTRegie en Nederland Breedbandland op 24 mei de Nationale ICT Awards 2007 uit. De Awards zijn bedoeld voor personen, organisaties of initiatieven die bijdragen aan innovatieve ict-toepassingen in het bedrijfsleven.

De vier partners reiken tijdens de Nationale ICT Awards 2007 ieder een eigen award uit, die ieder een ander aspect van innovatieve ict-toepassingen belicht. ICT~Office reikt de InnovatieSalon Award uit voor het programma of de organisatie die op een aansprekende manier inhoud geeft aan het programma InnovatieSalons van de brancheorganisatie.

Het ministerie van Econonomische Zaken geeft de Aanbesteding Award aan de overheidsorganisatie die de beste ict-aanbesteding heeft gerealiseerd. De ICT Regie Award wordt uitgereikt aan personen of een persoon die resultaten van wetenschappelijk onderzoek heeft weten om te zetten in één of meer economisch of maatschappelijk profijtelijke toepassingen. De Nederland Breedband Land (NBL) Award is bedoeld als erkenning voor de meest aansprekende ‘witte raaf' (voorhoede project of best practice).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-04-03T10:39:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.