Informix ondersteunt Windows NT

Met de introductie van de Online Dynamic Server voor Windows New Technology erkent Informix Software het toenemende belang van dit besturingssysteem. Het bedrijf hoopt met het produkt een nieuwe markt aan te boren en behoeft met klanten geen discussies meer aan te gaan over de keuze tussen Unix en NT: beide mogelijkheden staan nu open.

Behalve de Dynamic Server annonceert Informix ook de Workgroup Server voor NT. Dit is een 'uitgeklede' versie van het produkt Online en bedoeld voor afdelingen of kleinere bedrijven. Deze database is geschikt voor maximaal 32 gebruikers.
Van oorsprong bouwt Informix louter software voor Unix-omgevingen. De snelle opkomst van NT als concurrent voor zowel Netware als Unix heeft het bedrijf doen besluiten van deUnix-only strategie af te stappen. "Partners als SAP en Baan verkopen steeds meer applicaties op NT", aldus noordeuropees directeur Mike Harrison. "Maar ook voor kleinerevalue added resellers is het van belang te kunnen leveren op NT.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-03-28T00:00:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.