Usoft en Logic Works werken samen

Usoft en Logic Works hebben een samenwerkingsverband afgesloten. Hierbij is afgesproken dat eerstgenoemde de Erwin-gereedschappen van Logic Works voor datamodellering en applicatie-ontwerp gaat verkopen.

De ontwikkelgroep van Usoft Products in Naarden heeft hiervoor de Bridge Server-software uitgebreid om datamodellen, die met Erwin-tools zijn ontworpen, in de business rules engine 'repository' te kunnen laden.
Met de ontwikkeling van de nieuwe software-bridge tussen de Erwin-modelleringstools en Developer verwacht Usoft nieuwe mogelijkheden te kunnen bieden. Gedacht wordt om viareverse engineer-technieken bestaande applicaties om te bouwen naar moderne client/server-oplossingen. Volgens Ben Cohen, president van Logic Works, kan op deze manier de levenscyclus van applicaties worden verlengd. "Gedane investeringen in bestaande oplossingen worden daarmee beter beschermd", aldus Cohen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-07-02T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.