Tivoli werkt aan applicatie-beheer

Nog voor het einde van dit jaar komt Tivoli - onderdeel van het IBM-concern - met software voor het beheren van omgevingen waarin zowel mainframes als Unix- en NT-systemen voorkomen.

Het bedrijf integreert de eigen management-software met IBM's Systemview. In de loop van volgend jaar komt er bovendien een hulpmiddel op de markt waarmee gehele applicaties in de gaten te houden zijn. Dit in tegenstelling tot de meeste beheertools die op dit moment te krijgen zijn en die onderdelen van de computerinstallatie in de gaten houden.
De nieuwe produkten zijn een direct gevolg van de acquisitie van Tivoli door IBM. IBM's aloude beheeromgeving Systemview is inmiddels ondergebracht bij Tivoli. Eén van de ontwikkelpartners van Tivoli, softwareleverancier Candle, zegt hierover bij monde van Pete Marshall: "Eindelijk lijkt de jarenlange belofte, die IBM met Systemview deed, bewaarheid te worden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-10-17T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.