Nabuurs & Ortec

is door Computable-lezers genomineerd voor de Computable Award ICT-project van het Jaar in transport en logistiek.

Nabuurs krijgen deze nominatie voor het optimaliseren van de route- en ritplanning van deze transportonderneming met Ortec Transport & Distribution, waardoor het bedrijf kan besparen op planners, vrachtwagens en kilometers.

Quotes: "Vergaande real time ondersteuning van dynamische transportprocessen", "Draagt bij aan milieuverbeteringen en kostenreductie", "Een terugverdientijd van 3 tot 6 maanden"

Nabuurs is een familiebedrijf in de logistieke sector, met vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Polen. De meeste klanten van het bedrijf zijn actief in de levensmiddelensector, waarin tijd een succesfactor is. Het bedrijf voert ook nog steeds veetransporten uit, de oorsponkelijke activiteit van het in 1962 opgerichte bedrijf. Met de nieuwe planningssoftware van Ortec wil het bedrijf meer inzicht krijgen in de planning verspreid over de verschillende business units: Koel, Vries, Droog en Levend. Softwareleverancier Ortec won vorig jaar de Computable Impuls-Award.

Meer informatie: http://www.nabuurs.nl
Logistiek dienstverlener Nabuurs kiest voor expertise ORTEC
http://www.computable.nl/events.jsp?rubriek=1853296&id=1961833

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

Deze logistieke dienstverlener is continue bezig met innovatie en denkt mee met zowel opdrachtgevers als charters.
Wij zijn van mening dat Nabuurs een voorbeeldfunctie vervuld wat betreft logistiek en vinden dat zij genomineerd dienen te worden.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-01-01T16:50:00.000Z Johannes van Bentum