Windows-opleiding voor werkzoekenden

Multihouse gaat in samenwerking met Chain International Resources (Cir) en het Centrum Vakopleiding zelf Windows NT-specialisten opleiden. Cir en Centrum Vakopleiding heeft voor Multihouse zestien kandidaten geselecteerd uit de kaartenbakken van het bureau Arbeidsvoorziening Rijnmond.

De geselecteerde werkzoekenden volgen een drie maanden durende cursus Algemene Informatica die bestaat uit een aantal Ambi-modules. Daarna leidt Multihouse hen verder op tot Microsoft Certified System Engineer en/of Network Engineer. De cursisten hebben uitzicht op een vast dienstverband bij Multihouse.
Volgens P.N. Vernooij van Multihouse is de vraag naar Windows NT-specialisten de laatste tijd explosief gegroeid. Vanwege het tekort aan mensen die een reguliere informatica-opleiding hebben gevolgd, is het noodzakelijk om te selecteren uit werklozen die een andere studie hebben gedaan. De grote vraag naar Windows NT-specialisten toont volgens Vernooij enerzijds aan dat dit netwerk- en besturingssysteem bijzonder populair is en anderzijds dat de implementatie en het beheer niet zo eenvoudig zijn als door sommigen wordt voorgesteld.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-02-08T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.