Managed hosting door True

Windows-opleiding voor werkzoekenden

 

Multihouse gaat in samenwerking met Chain International Resources (Cir) en het Centrum Vakopleiding zelf Windows NT-specialisten opleiden. Cir en Centrum Vakopleiding heeft voor Multihouse zestien kandidaten geselecteerd uit de kaartenbakken van het bureau Arbeidsvoorziening Rijnmond.

De geselecteerde werkzoekenden volgen een drie maanden durende cursus Algemene Informatica die bestaat uit een aantal Ambi-modules. Daarna leidt Multihouse hen verder op tot Microsoft Certified System Engineer en/of Network Engineer. De cursisten hebben uitzicht op een vast dienstverband bij Multihouse.
Volgens P.N. Vernooij van Multihouse is de vraag naar Windows NT-specialisten de laatste tijd explosief gegroeid. Vanwege het tekort aan mensen die een reguliere informatica-opleiding hebben gevolgd, is het noodzakelijk om te selecteren uit werklozen die een andere studie hebben gedaan. De grote vraag naar Windows NT-specialisten toont volgens Vernooij enerzijds aan dat dit netwerk- en besturingssysteem bijzonder populair is en anderzijds dat de implementatie en het beheer niet zo eenvoudig zijn als door sommigen wordt voorgesteld.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/202105). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.