CSS wil notering op NMax

Computer Software Solutions (CSS) uit Houten wil een beursnotering aan de Nieuwe Markt Amsterdam (Nmax). Deze IT-dienstverlener denkt haar ambitieuze groeiplannen zo sneller te kunnen realiseren.

De expansie moet ondermeer via acquisities worden bereikt. CSS zal aanstaande augustus wanneer de beursnotering een feit moet zijn, haar naam veranderen in CSS Holding. CSS nam kort geleden nog de V+H Groep over. Rabo Securities helpt CSS bij haar gang naar de nieuwe Nmax-beurs, een apart gedeelte van de Amsterdamse AEX-effectenbeurs dat speciaal bedoeld is voor kleinere hightech-ondernemingen.
CSS is gespecialiseerd in de werving, selectie en detachering van automatiseerders. CSS Diensten houdt zich bezig met systeembeheer, levering en implementatie van standaard software, en de administratie van informatiecentra. Deze onderneming telt (zonder V+H) ruim 230 werknemers die in 1996 een omzet van 19,7 miljoen gulden realiseerden. De omzet over 1995 bedroeg 12 miljoen gulden. Het netto-resultaat steeg vorig jaar naar 2,6 miljoen gulden. Directeur Vlasveld en zijn mede-directeuren behouden de meerderheid van de aandelen. Behalve verkoop van een deel van hun belang is het ook de bedoeling dat nieuwe aandelen worden uitgegeven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-04-09T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.