Omzetstijging SNT Project Support

Dienstverlener op het gebied van tele- en databasemarketing in Nederland, SNT Project Support, realiseerde in 1996 een omzet van bijna 47 miljoen gulden. Dat is een omzetstijging van 39 procent.

In totaal werden bijna vier miljoen life-telefoongesprekken afgehandeld. Het bedrijf denkt in 1997 58 miljoen gulden omzet te kunnen draaien bij een aantal van 4500 afgehandelde life-gesprekken. Op dit moment heeft SNT Project Support een marktaandeel van zo'n 33 procent. Er werken ruim tweehonderd medewerkers.
Het bedrijf is in augustus 1996 ontstaan uit een fusie tussen SNT en Vaanholt & Van Zon Project Support. Er wordt een assortiment diensten aangeboden op het terrein van telemarketing, databasegebruik en consultancy. Tot de kernactiviteiten behoren telefoonuitwijk, responsverwerking, teleshopping, klantenservice, klantenbindingsprogramma's, bereikbaarheidsonderzoek, abonnementenverkoop, databasemanagement en telesupport. Inmiddels is de topstructuur van het gefuseerde bedrijf gewijzigd en hebben de voormalige directieleden van Vaanholt & Van Zon Project Support de organisatie verlaten. Tobias Walraven blijft algemeen directeur van SNT Project Support Holding.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-06-24T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.