UCC rondt beursgang af

UCC heeft een succesvolle beursgang afgerond. Rabo Securities, die de introductie namens UCC verzorgde, laat weten dat de definitieve prijs van de te plaatsen gewone aandelen UCC op 12,50 gulden is vastgesteld.

In totaal zijn er 2,4 miljoen aandelen geplaatst. De inschrijving was enkele keren overtekend, reden voor Rabo om deze al op 4 in plaats van 5 september te sluiten. Naast belangstelling van Nederlandse institutionele en particuliere beleggers bestond er ook buitenlandse belangstelling. Aangezien de vraag hoger was dan het aantal beschikbare aandelen, werd iedere categorie beleggers gekort op het aantal aandelen. De zogehetengreen shoe-optie, waarbij Rabo Securities nog eens 360.000 aandelen kan plaatsen, is nog niet ingezet. "Dat gebeurt pas als de markt daar aanleiding toe geeft: bijvoorbeeld als blijkt dat er veel in UCC-aandelen wordt gehandeld of dat de koers aan het stijgen is", zegt een woordvoerder van Rabo.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-09-08T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.