Artisoft omarmt Windows NT en Web

Artisoft introduceert Lantastic voor Windows NT. De 32-bits testversie van de Lantastic 7.0 voor NT komt nog deze maand beschikbaar via de website van de leverancier (http://www.artisoft.com/).

De definitieve versie wordt enkele maanden later verwacht. Een upgrade (tot tien gebruikers) gaat 595 gulden kosten. Nieuwe licenties komen op 1025 gulden. Anders dan het in Windows 95 ingebouwde 'peer-to-peer'-netwerk zou het met Lantastic wèl mogelijk diverse oudere desktop-besturingssystemen te integreren: PC's onder Windows 95, Windows 3.11, Dos (optioneel ook OS/2 of het Mac OS).
Ook komt Artisoft in de tweede helft van dit jaar met 32-bits Windows 95/Windows NT-versies van een aantal begin dit jaar op de markt gebrachte software-titels. Op de rol staan versies van Cosession Remote, Modemshare en Ishare. Er zijn al 32-bits versies beschikbaar van de Visual Voice toolkit en van Xtra Mail, een Pop3-mailserver. Ishare is een web-toegangsoplossing voor het mkb. De software wordt meegeleverd met Lantastic maar is ook los te koop en ondersteunt Novell Netware. Het biedt alle gebruikers van een lokaal netwerk in één keer toegang tot het Web. Er is maar één Internet-account en één TCP/IP-stack nodig. Een evaluatieversie is beschikbaar via het Web, eind dit jaar komt de definitieve versie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-06-10T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.