2 Mbit/s lijnen in Nederland te duur

De Nederlandse tarieven voor 2 Mbit/s huurlijnen zijn zeer hoog voor korte afstanden maar relatief lager voor langere trajecten. Dat blijkt uit onderzoek van Eurodata.

Voor afstanden van 3 kilometer zijn alleen Spanje en België duurder. Bij 30 kilometer zit Nederland op het Europese gemiddelde en bij 300 kilometer zijn alleen Finland, Zweden, Denemarken en Oostenrijk goedkoper. Dit meldt de Nederlandse vereniging van bedrijfstelecommunicatie grootgebruikers (BTG). De BTG noemt het verder opvallend doch niet verrassend dat in de landen waar de concurrentie op het niveau van de infrastructuur echt werkt - bijvoorbeeld Finland en Zweden - de tarieven altijd minder dan de helft bedragen van die van PTT Telecom.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

Dure mbits lijnen in Nederland, heel normaal, alles is duurder in dit kleine compacte land,o.a. de energieprijzen,gemeentelijke belastingen,auto-en brandstof-bpm prijzen,openbaar vervoer-en transport en ga zo maar door.Je wordt hier tot op het bot uitgeknepen
Onze OVERHEID veroorzaakt deze ellende voor minimaal
75%.Als je als Overheid gaat registeren het soort en welk schaamhaar van kinderen,dan ben je als Overheid ziek, heel erg ziek.Het instellen van een rookverbod is
feodaal, in de oorlog had ik meer vrijheden onder de nazis, ofschoon ik die verafschuw, dan nu bij deze Overheid.Bah bah bah,viezerikken zijn het.

groet

J.Schutte.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-03-21T00:00:00.000Z Redactie Computable