Salarisenquête via Computable Online

Het Beloningsonderzoek Automatisering 1997 van Bureau De Breed & Partners is van start gegaan. Dit jaar kunnen automatiseerders ook via het Internet participeren in het onderzoek.

Lezers van Computable kunnen zich via de Web-site van Computable opgeven voor deelname. Zij krijgen een wachtwoord toegekend en kunnen vervolgens de vragenlijst opvragen.
De schriftelijke enquête wordt gehouden onder 10.000 automatiseerders en beoogt een actueel beeld te geven van de salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden in de IT-sector. Elke deelnemer krijgt na verwerking van de gegevens een rapport met daarin de normering van zijn inkomsten ten opzichte van andere onderzochte automatiseerders. Nieuw is dit jaar de methode waarmee deze salarisanalyse wordt verricht. Hiervoor maakt Bureau De Breed & Partners gebruik van een aanpak die de Katholieke Universiteit Brabant heeft ontwikkeld voor een betrouwbare normering van salarissen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-05-26T00:00:00.000Z Redactie Computable