Coreldraw 8 verkrijgbaar in Nederland

Corel Corporation is gisteren begonnen met de levering van Coreldraw versie 8, diens softwaresuite voor grafische toepassingen die geoptimaliseerd is voor Windows NT 4.0 en Windows 95.

Het volledige pakket heeft een prijskaartje van 1395 gulden, de overstap-versie voor bestaande Coreldraw-gebruikes kost 730 gulden. Corel benadrukt dat deze bedragen niet vastliggen.
De belangrijktse vernieuwingen in versie 8 zijn nieuwe werkruimtes voor de verschillende instellingen van meerdere gebruikers en geavanceerde web-mogelijkheden zoals geanimeerde Gif-plaatjes, Jpeg-beelden en Html-ondersteuning. Daarnaast herkent en importeert het nieuwe Coreldraw meer bestandsformaten met vooraf in te stellen voorkeuren wat betreft lokatie, grootte en maten.
Versie 8 van dit softwarepakket wordt geleverd met ondermeer Coreldraw zelf, Photopaint, Coreldream 3D en diverse hulpprogramma's voor bijvoorbeeld fonts, conversie van bitmaps naar vector-graphics, scripts en video-capturing.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-11-06T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.