CSS lijft systeemintegrator Rocomp in

Computer Services Solutions Holding (CSS) heeft per 1 december Rocomp Automatisering overgenomen. Dit bedrijf, met een hoofdvestiging in Eindhoven, biedt complete IT-oplossingen aan voor het midden- en kleinbedrijf.

Het richt zich voornamelijk op industriële en administratieve automatisering. De gerealiseerde omzet in 1997 bedraagt circa dertig miljoen gulden. Er werken zo'n honderd medewerkers.
CSS financiert de overname door een emissie van nieuwe aandelen, die het ruilt met de bestaande aandelen Rocomp Automatisering. Door de acquisitie verdubbelt de onderneming in omvang. Zij is net als Rocomp actief in het mkb-segment en beschouwt de inlijving als een versterking van haar positie in de markt voor systeemintegratie. De directie verwacht in de loop van 1998 opnieuw uit te breiden.
Naast Eindhoven heeft Rocomp - opgericht in 1983 - nog vestigingen in Maastricht, Arnhem, Rotterdam en Zaandam. In de sector 'industriële automatisering' bedient Rocomp met IT-oplossingen engineering- en tekenafdelingen. Op het terrein van de administratieve automatisering levert en implementeert het Exact-software. Rocomp blijft onder zijn eigen bedrijfsnaam opereren, al brengt CSS de activiteiten binnen de holding op onder in debusiness units 'System Integration' en 'Outtasking'. Verder voegt de directie van CSS de werkzaamheden van CSS's dochteronderneming V+H Informatica samen met die van Rocomp.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-12-02T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.