Vertrouwenspersoon voor Twinning Center

M. Ververs gaat minister Wijers van Economische Zaken als vertrouwenspersoon adviseren over de locatie van het eerste Twinning Center. Eind dit jaar dient de locatie gereed te zijn om startende ICT-ers huisvesting en ondersteuning te bieden.

De veertien mogelijke locaties die door onderzoeksbureau Booz Allen & Hamilton als geschikt zijn genoemd, worden door Ververs benaderd. De verschillende gemeenten moeten aangeven wat zij een Twinning Center te bieden hebben, in infrastructurele, financiële en eventueel andere zin. Daarna stelt Ververs een shortlist van vijf gemeenten samen.
Eind mei willen Wijers en Roel Pieper, voorzitter van het Twinning Netwerk, bekend maken waar het eerste centrum gehuisvest zal worden. Op termijn komen er nog drie van zulke ondernemingscentra bij. Afgelopen maand ontstond er opschudding over een voorlopige lijst van vijf gemeenten die in aanmerking kwamen voor de huisvesting van een Twinning Center. Startende ondernemers uit het zuiden en oosten van ons land zouden daarvoor te ver moeten reizen. Ververs moet nu als vertrouwenspersoon advies uitbrengen. Ververs is voorzitter van het bestuur van de Stichting Maatschapij en Ondernemen. Tevens is hij voorzitter van de Raad van Commissarissen van de ING Groep.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-03-27T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.