Meesters verkiest Biza boven Procura

Cees Meesters, eerder GBA-projectleider, is benoemd tot plaatsvervangend directeur van de Beheerorganisatie GBA, een agentschap van het ministerie van Binnenlandse Zaken.

De beheerorganisatie onderhoudt het stelsel van de gemeentelijke basisadministratie persoonsgegevens. Meesters zou begin april aantreden als directeur bij GBA-leverancier Procura. Een contract was al getekend. Toch zwichtte hij voor een aantrekkelijker aanbod van Biza.
Procura-directeur Jelte van der Heide, die in Meesters een opvolger had gevonden voor als hij over twee jaar vertrekt, betreurt diens besluit, maar heeft zich erin geschikt. Inmiddels heeft hij ir. René Simons als mede-directeur en potentieel opvolger aangetrokken. Simons heeft eerder een aantal jaren als verkoper voor Procura gewerkt.
De Beheerorganisatie GBA heeft als directeur mr. Jacques Martini, voorheen bij Biza 'ambtelijk opdrachtgever' van de GBA. Dit jaar zal bij het agentschap de Biza-afdeling Reisdocumenten en Bevolkingsadministratie worden ondergebracht, die per 1 januari 1999 volledig geïntegreerd moet zijn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-04-21T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.