Cambridge werkt samen met Microsoft

Cambridge Technology Partners verbindt zijn lot met Microsoft en diens Windows NT. De consultant en systeemintegrator voert het aantal gecertificeerde NT-ingenieurs en ontwikkelaars op van de huidige 150 naar ongeveer duizend.

Daarnaast vergroten Cambridge en Microsoft hun samenwerking voor het ontwikkelen en marketen van NT-systemen voor ondermeer elektronische commercie, klantenloyaliteit, datapakhuizen en aandelenhandel. De consultant zal meer samenwerken met klanten om applicaties-op-maat te maken en te implementeren. Die aangepaste software wordt ontwikkeld met behulp van Microsofts Com+-technologie en de ontwikkelomgeving Visual Studio.
Cambridge levert de Microsoft-producten op basis van zijn gebruikelijke vaste-tijd-en-prijs-aanpak. Het bedrijf meent dat deze aanpak de kosten en risico's voor grote klanten vermindert. Microsoft slaat met deze verzwaarde steun van Cambridge weer een slag in zijn streven om meer grote systeemintegrators in het NT-kamp te krijgen. Hiermee wil het softwareconcern bedrijven als IBM en Oracle de loef afsteken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-12-17T00:00:00.000Z Redactie Computable