Upgrade MS Exchange flink uitgebreid

Microsoft heeft tijdens een conferentie in Boston details vrijgegeven van de opgewaardeerde Exchange messaging server en Outlook mail client. Daarbij kondigde het vrij verkrijgbare hulpprogramma's aan die Lotus Notes- en CC:Mail-applicaties toegankelijk maken voor Exchange.

De volgende versie van Exchange (codenaam Platinum) zal sterker geïntegreerd worden in MS Office 2000 en Outlook 2000, die begin volgend jaar moeten verschijnen.
Tot de vernieuwingen behoort de mogelijkheid e-mailberichten te maken en te verzenden vanuit Word en Excel - later nog uitgebreid naar de andere applicaties van het kantoorpakket. Verder zijn er de verbeterde (webgebaseerde) uitbreidingen in de kalender- en agenda-functies van Outlook 2000.
Tijdens de conferentie werden toepassingen gedemonstreerd die de mogelijkheid bevatten e-mail te verzenden en te ontvangen via de telefoon. Maar, zo stelde Microsoft, de spraakherkenningstechniek is nog in ontwikkeling en het is nog niet bekend of dit deel zal uitmaken van het definitieve product.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-09-11T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.