Vrijage Deutsche Telekom en Microsoft

Volgens het Duitse tijdschrift Focus willen Deutsche Telekom en Microsoft vele miljarden guldens investeren in een samenwerkingsverband dat is gericht op het opzetten van wereldwijde multimedia-diensten. Beide bedrijven willen niet op de speculaties reageren.

Het samenwerkingsverband zou zich gaan bezighouden met de ontwikkeling van zowel software als inhoud voor wereldwijde multimediale applicaties. Er zijn bovendien sterke aanwijzingen dat ook Time Warner gaat deelnemen aan het project.
Ook communicatiebedrijf Teligent kan zich verheugen op warme belangstelling (en de bijbehorende dollars) van Microsoft. Vorige week nam een groep investeerders onder leiding van de software-onderneming uit Redmond voor vijfhonderd miljoen dollar een belang van 14 procent in Teligent. Met dat geld moet het hogesnelheids datanetwerk van het bedrijf worden uitgebreid.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-11-08T00:00:00.000Z Redactie Computable