Compaq met Cable & Wireless in online dienst

Compaq heeft een overeenkomst gesloten met Cable & Wireless om applicaties via Internet te gaan aanbieden. Hierbij zal de computerfabrikant zorg dragen voor de infrastructuur en diensten, terwijl de telecomfirma de daadwerkelijke programma's zal huisvesten (hosten).

De twee kersverse partners maken dit vanmiddag bekend. De doelgroep voor deze samenwerking bestaat uit kleine en middelgrote bedrijven. De diensten die Compaq en Cable & Wireless willen bieden, variëren van simpelweg Internet-toegang tot het complete huisvesten van bedrijfssoftware (erp).
In totaal zullen de twee bedrijven de komende vijf jaar 500 miljoen dollar investeren in hun samenwerking. Hieronder vallen echter ook de traditionele leveringscontracten van Compaq, die nu aan Cable & Wireless een forse klant heeft. De gegenereerde omzet zal gelijkelijk verdeeld worden tussen de twee ondernemingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-11-18T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.