Microsoft komt met Service Pack 5 voor NT 4

Microsoft lanceert morgen Service Pack 5 voor de server- en werkstation-uitvoeringen van zijn besturingssysteem Windows NT 4.0. Dit vijfde pakket met lapmiddelen, toevoegingen en opwaarderingen moet computers geheel klaar maken voor de millennium-overgang.

Microsoft zei dat ook al ten tijde van de lancering van het derde 'service pack' voor NT 4. Het bedrijf zegt nu niet van gebruikers te eisen dat zij deze software installeren om officieel millennium-bestendig te zijn. "Gebruikers moeten het pakket onderzoeken om te zien of zij hun Windows NT 4.0-systemen moeten opwaarderen", aldus de leverancier.
Tot op heden heeft Microsoft middels zijn 'service packs' ook weer enkele nieuwe fouten geïntroduceerd, wat het forse kritiek opleverde. Verder zat er nogal wat tijd tussen het uitbrengen van die toevoegingen. De softwarefabrikant heeft nu een meer rigide aanpak gekozen voor het leveren van deze tussentijdse verbeteringen. Er is bijvoorbeeld sinds enige tijd een testfase voordat de packs worden uitgebracht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-05-05T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.