UCC tevreden over eerste kwartaal 1999

UCC is tevreden over het verloop van het eerste kwartaal van 1999. Omzet, brutomarge en nettowinst ontwikkelden zich uitstekend, aldus de IT-dienstverlener uit Nieuwegein. Het bedrijf voorspelt een stijging van de winst met tenminste 30 procent dit jaar. In 1998 boekte UCC een nettowinst van 7,1 miljoen gulden.

De drie werkmaatschappijen van UCC maakten alle volgens het bedrijf een goed kwartaal door. UCC Services, dat zich richt op het leveren van kennis, trok nieuw personeel aan. UCC Solutions rondde de afgelopen maanden de ontwikkeling van het product Dynamic Balanced Scorecard af. Dit zal binnenkort worden gelanceerd; de belangstelling is volgens UCC nu al groot. Het derde bedrijfsonderdeel, het vorig jaar overgenomen Flow Nederland, houdt zich bezig met SAP-dienstverlening. Omzet en winst van Flow namen in het eerste kwartaal 'fors' toe.
UCC werkt voor opdrachtgevers als ABN Amro, Ahold, Hoogovens, KPN Telecom, Rabobank, Robeco en verschillende ministeries. Het bedrijf boekte daaruit vorig jaar een omzet van 53,5 miljoen gulden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-05-10T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.