SCO houdt winst- en omzetgroei vol

De Santa Cruz Operation heeft in zijn derde kwartaal van dit jaar op een omzet van 57,1 miljoen dollar een netto inkomen van 4,5 miljoen dollar behaald. De omzet is daarmee 126 procent gestegen ten opzichte van hetzelfde kwartaal vorig jaar. Toen scoorde de Unix-op-Intel-leverancier nog een verlies van 21 miljoen dollar.

De cijfers voor dat derde kwartaal van 1998 waren echter wel negatief beinvloed door een eenmalige afschrijving van zestien miljoen dollar. Die financiële domper kwam voort uit het afschrijven van voorraden die nog aanwezig waren bij distributeuren en wederverkopers.
SCO zegt de nu gunstige resultaten te danken aan de voortdurende vraag naar Openserver- en Unixware 7-servers. Dat komt op zijn beurt weer voort uit de toename van Internet-commercie. Het bedrijf zegt dat de verkoop in al zijn geografische regio's goed was. Al met al heeft SCO nu zijn vierde opeenvolgende kwartaal afgesloten met toegenomen winst, omzet en inkomsten per aandeel.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-07-21T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.