Managed hosting door True

Alten neemt PTS Software over

De Franse technisch systeemontwikkelaar Alten heeft PTS Sofware overgenomen van Vedior Groep Nederland Specialisten. PTS is gespecialiseerd in technische systeemontwikkeling. Door de overname beschikt Alten nu over 170 technische software engineers in Nederland. Alten heeft in Nederland kantoren in Eindhoven en Capelle aan den IJssel. Wereldwijd werken er bij het bedrijf tienduizend medewerkers in veertien landen.

Aanleiding voor de overname van PTS Software door de Franse technisch systeemontwikkelaar Alten is de trend onder klanten zaken te doen met een steeds kleinere groep leveranciers. Daarbij zijn zowel de gespecialiseerde kennis als de omvang van de leverancier bepalend. PTS Software was eigendom van Vedior Groep Nederland Specialisten.

PTS biedt een belangrijke uitbreiding op het dienstenpakket van Alten op het gebied van technische specialisaties zoals Embedded Linux en Windows Embedded. PTS is Windows Embedded Gold Partner van Microsoft met expertise op het gebied van Board Support Package, Device Driver en applicatieontwikkeling.

Alten telt wereldwijd ruim tienduizend medewerkers in veertien landen. De klanten zijn actief in industrie, telecom, energie, lucht- en ruimtevaart en automotive. Alten levert zijn diensten in de vorm van consultancy, projecten en outsourcing. In Nederland werken er ruim vijfhonderd mensen voor de Alten groep.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-03-17T10:05:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.