Miljoenen voor startende Limburgers

De Limburgse industriebank Liof stelt 2,5 miljoen gulden beschikbaar voor startende ICT-bedrijven in deze provincie. Het is de bedoeling dat 25 nieuwe bedrijven in aanmerking komen voor een bedrag van 100.000 gulden in de vorm van een renteloze lening. Daarnaast biedt Liof vakinhoudelijke en managementondersteuning door specialisten.

vangt op 3 januari aan ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Liof. De ontwikkelingsmaatschappij wil met deze financiële steun de groei van de ICT-sector in Limburg stimuleren en de drempels voor starters verlagen. De onderneming hoopt met name bedrijven te ondersteunen die zich richten op mobiele telecommunicatie, ingebedde software en Internet. Een selectiecommissie zal de ingediende voorstellen beoordelen en uiteindelijk een selectie maken. Meedingende voorstellen moeten voor 29 februari 2000 bij Liof binnen zijn. De uiteindelijke beslissing valt in maart of april.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-12-21T00:00:00.000Z Redactie Computable