Vragen per email vaak niet beantwoord

Bijna de helft van de Nederlandse bedrijven reageert niet op vragen die ze per email krijgen toegestuurd, bijvoorbeeld via hun website. Dat blijkt uit onderzoek van het Tijdschrift voor Multimedia.

De bedrijven kregen twaalf dagen de tijd om te reageren op vragen als 'Wat kost het om in uw gemeente te trouwen?', 'Ik ben student en wil in november op vakantie. Heeft u een leuke aanbieding?' of 'Wat is het geschiktste telefoonabonnement als ik twee keer per week wil bellen?'. Zestig van de 105 benaderde bedrijven gaven antwoord binnen twaalf dagen. De rest liet niets van zich horen.
De steekproef omvatte zeven bedrijfstakken: mobiele telefonie, reisorganisaties, computerwinkels, media, gemeenten, kantoorinrichting en de verzekeringsbranche. De laatste was een positieve uitzondering op de algemene trend: dertien van de vijftien verzekeraars reageerden. De slechtst scorende branche was die van de kantoorinrichting. Slechts vijf van de vijftien benaderde zaken gaven antwoord op een vraag over het voorkomen van RSI.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-08-17T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.