Laatste kans op Mobile Office van 8000 euro

Lezers kunnen vandaag nog hun antwoord inzenden voor de online quiz van Computable. Daarmee maken ze kans op een Mobile Office ter waarde van 8000 euro van Samsung. Er zijn al veel inzendingen binnengekomen. De afgelopen weken hebben al twaalf mensen een prijs gewonnen.

Vandaag is de laatste kans om mee te dingen naar de Mobile Office ter waarde van 8000 euro van Samsung. Lezers kunnen vandaag nog hun antwoord op de online quiz van Computable insturen. Op 5 januari maakt Computable de winnaar van de quiz bekend.

De vragen zijn blijkbaar pittig voor een intelligente doelgroep als ict'ers.  Er zijn veel inzendingen binnengekomen, maar daarbij zit ook een groot aantal onjuiste. Leuke, maar helaas foutieve inzendingen waren bijvoorbeeld ‘is er gedwongen winkelnering' of ‘prettig leesjaar van Computable'. Lezers die deze zinnen hebben ingestuurd hebben vandaag nog om het juiste antwoord in te sturen. Nog even puzzelen dus.

De quiz kent al twaalf winnaars. De afgelopen weken zijn wekelijks drie winnaars van de weekprijzen bekendgemaakt. De weekprijzen waren het beveiligingspakket Panda Global Protection 2009 van leverancier Panda, een Pull 2 Talk Bluetooth Headset van E-Office Mobile en een FRITZ!Box Fon WLAN 7270 van AVM.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-12-31T07:26:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.