Alliantie BMC Software en Inter Access

BMC Software, aanbieder van enterprise management-oplossingen, heeft een partnerovereenkomst gesloten met Inter Access, dienstverlener op het gebied van informatie- en communicatietechnologie in de Benelux.

Inter Access sluit zich aan bij het Business Partner Program en wordt hiermee een ’Preferred Reseller’ van BMC Software. Het sluiten van deze overeenkomst is een direct gevolg van de begin dit jaar ingezette strategie om intensiever samen te werken met een select aantal partners, met als doel een substantieel deel van de markt aan business partners over te laten.

De al sinds 1997 bestaande samenwerking tussen beide organisaties krijgt door deze overeenkomst een nieuwe dimensie. Inter Access heeft nu de mogelijkheid producten uit BMC’s portfolio onderdeel uit te laten maken van haar eigen propositie, waarbij ze vanuit BMC Software intensieve commerciële en technische ondersteuning zal ontvangen. Ook zullen beide partijen kennis delen en oplossingen samen doorontwikkelen.

Hans Middelburg, managing director van BMC Software in Nederland, ligt de samenwerking toe: "BMC Software’s business service management-strategie verbindt it onlosmakelijk met zakelijke doelstellingen. Inter Access sluit hier als partner uitstekend bij aan, omdat zij veel ervaring heeft opgedaan bij bedrijven die hun ict-infrastructuur regelmatig aanpassen aan moderne bedrijfseisen. Dit doen zij op een manier die niet alleen de techniek, maar ook services, organisatie en processen omvat."

BMC Software en Inter Access gaan zich met name richten op de branches handel en industrie, plus zowel lokale als centrale overheidsinstellingen, allemaal sectoren waarin Inter Access nu al sterk vertegenwoordigd is. De gezamenlijke oplossingen zullen vooral gebaseerd zijn op technologie van Oracle en SAP, partijen waarmee BMC Software op wereldwijd niveau ook allianties heeft afgesloten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-07-09T13:16:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.