Ordina scoort in eerste halfjaar naar behoren

Dienstverlener Ordina heeft de eerste zes maanden van 2004 naar behoren gepresteerd. De financiële resultaten liggen duidelijk boven het niveau van een jaar geleden.

Zowel de winst als de omzet vielen met respectievelijk 180,9 miljoen euro en 6,9 miljoen euro hoger uit dan verwacht. In dezelfde periode vorig jaar leed het bedrijf nog een verlies van meer dan een miljoen euro. Volgens de it-dienstverlener zetten de tekenen van herstel die in de tweede helft van vorig jaar zichtbaar werden, door. Ook voor de tweede helft van dit jaar is Ordina optimistisch. 

De ondernemingsluit toekomstige overnames niet uit. Eerder dit jaar lijfde The Vision Web en Innovity al over. "Ook in de toekomst blijft Ordina zich richten op mogelijke versterkingen van het bedrijf door middel van gerichte acquisities die de marktpositie en de dienstenportfolio duidelijk versterken", stelt het bedrijf in een verklaring.

Voor heel 2004 verwacht de automatiseerder een omzet van 370 miljoen euro te kunnen halen. "De markt voor ict-dienstverlening heeft zich gedurende de eerste helft van 2004 voorzichtig positief ontwikkeld. De verwachting is dat deze positieve ontwikkeling ook in de tweede jaarhelft zal doorzetten", aldus het concern.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-08-24T11:04:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.