Datacenter Rabobank wint Computable Award

Het twin-datacenter van de Rabobank in Boxtel is door de lezers van de ict-vaktitel Computable uitgeroepen tot het ICT-project van het jaar. Het datacenter werd voor de bank gebouwd en ingericht door de bouwer BAM en de ict-dienstverleners ICTroom en Getronics. In de publieke sector won het project Zorg voor Jeugd, cloudsoftware voor het volgen van kwetsbare kinderen door gemeente, provincie en zorgverleners dat is geleverd door Inter Access.

Ict-dienstverlener Capgemini kreeg de prijs voor de meest maatschappelijk verantwoorde onderneming met het project Seniors for Talents. Topmanagers van Capgemini coachen schoolverlaters en gebruiken hun kennis, ervaring en netwerk om deze jongeren te helpen bij het vinden van een baan. Doel van het project is gemiddeld tien jongeren per maand aan het werk te krijgen.

Recruiter Yer kreeg de award Recruiter van het jaar, Yacht werd uitgeroepen tot Detacheerder van het jaar. Sogeti ontving de prijs voor ict-dienstverlener van het jaar. Cisco en Microsoft werden respectievelijk verkozen tot Netwerk- en telecomleverancier en Softwareleverancier van het jaar. De beste hardwareleverancier werd HP.

Twee vrouwen

De persoonlijke awards voor CIO en CEO van het jaar gingen beide naar een vrouw. CIO van het jaar is Claudia de Andrade-de Wit van de Gemeente Amsterdam. Topvrouw Jeanine van der Vlist van Alcatel-Lucent is CEO van het jaar.

Winnaars Computable Awards 2010

ICT-project van het jaar in de publieke sector
Zorg voor Jeugd Groningen (Inter Access)
ICT-project van het jaar
Twin-datacentrum Rabobank in Boxtel (BAM/ICTroom/Getronics)
ICT-recruiter van het jaar
Yer
ICT-detacheerder van het jaar
Yacht
ICT-dienstverlener van het jaar
Sogeti
Meest maatschappelijk verantwoorde ICT-onderneming van het jaar
Capgemini - Seniors for Talents
Netwerk- en communicatieleverancier van het jaar
Cisco
Softwareleverancier van het jaar
Microsoft
Hardwareleverancier van het jaar
HP
CEO van het jaar
Jeanine van der Vlist, Alcatel-Lucent
CIO van het jaar
Claudia de Andrade de Wit, Gemeente Amsterdam

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Eindelijk eens twee vrouwen op Topposities, ik kan alleen maar zeggen van harte proficiat en wellicht wordt dit een mooie omzwaai na de Financiele crisis waar we (te) vaak te maken hebben gehad met "Heren" die iets te veel hun best hebben gedaan voor hun eigen Bonus.

Er staat geen twin-datacentrum van Rabobank in Boxtel. Er staat een datacentrum van Rabobank in Boxtel. Er staat er overigens ook een in Best. De rest kunt u zelf invullen.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-10-07T22:00:00.000Z Johannes van Bentum


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.