CEO verlaat ICT Automatisering na conflict

Schot is derde leidinggevende die het bedrijf in een jaar tijd verlaat

De ceo van ICT Automatisering, Bram Schot, verlaat het bedrijf na een verschil van inzicht met de raad van commissarissen over het te voeren beleid. De voorzitter van de raad van commissarissen Carlo D'Agnolo neemt zijn positie waar. Het is onrustig aan de top van het ict-bedrijf. Begin 2010 verliet operationeel directeur Hans Oberg het bedrijf om dezelfde redenen als Schot. In maart 2010 trad de voorzitter van de raad van commissarissen, Carl Kamper, om persoonlijke redenen terug.

Voorzitter van de raad van commissarissen Carlo D'Agnolo (57) neemt voorlopig de taken van Schot over. D'Agnolo staakt zijn taken als voorzitter van de raad van commissarissen. Die worden overgedragen aan commissaris Ben Kostwinder (46).

Schot ontvangt bij zijn vertrek de contractueel vastgelegde vergoeding van twee jaarsalarissen, inclusief emolumenten.

Bram Schot trad in 1991 in dienst van ICT Automatisering en maakt sinds 1997 deel uit van de raad van bestuur.

Miljoenenfraude

Tijdens het bewind van Schot als ceo werd de automatiseerder het slachtoffer van een miljoenenfraude die werd gepleegd door een medewerker.

Daarnaast moest het bedrijf tijdens de economische crisis reorganiseren om het hoofd boven water te houden. Daarbij vielen ontslagen en werden bedrijfsonderdelen samengevoegd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Wat een drama!!! in een jaar tijd 3 topmannen verlaten het bedrijf!!Dit geeft duidelijk aan dat de toekomst van ICT Automatisering echt somber is en je moet nooit voor dit soort bedrijven werken.

er is weer een nieuwe zakkenvuller beschikbaar, ex-atos en ex-logica

De ex-boekhouder heeft zijn zakken ook flink gevuld met 2,3 miljoen

@Math: Volgens mij heeft hij, gelet op leeftijd en dienstjaren, gewoon een vergoeding gekregen die overeenkomt met de kantonrechtersformule.

Ik doel op de miljoenenfraude bij ICT Automatisering, zie de gerelateerde artikelen boven. De boekhouder heeft 30 maanden cel gekregen.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-10-29T10:33:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.