Ordina Nederland heeft weer directeur

Stepan Breedveld neemt maandag 15 november 2010 de portefeuille van Ronald Kasteel als directeur van Ordina Nederland over. Hij wordt verantwoordelijk voor alle activiteiten van Ordina in Nederland. Kasteel vervulde deze rol ad interim, na het vertrek van Chris Jansen in juli 2009. Anders dan Jansen maakt Breedveld deel uit van de raad van bestuur.

Stepan Breedveld komt van The Boston Consulting Group (BCG), waar hij ruim vijftien jaar telecom-, ict- en technologiebedrijven in binnen- en buitenland adviseerde. Hij werd recent nog door Ordina in de arm genomen om de raad van bestuur strategische adviezen te geven. In zijn rol als senior partner en managing director had hij bij BCG de dagelijkse leiding over de telecom-, media- en technologiepraktijk van de Amsterdamse vestiging en over de wereldwijde telecomactiviteiten.

Breedveld heeft als opdracht bij Ordina Nederland het resultaat van de organisatie te verbeteren. Zijn benoeming wordt nog ter goedkeuring voorgelegd aan de aandeelhouders tijdens de volgende vergadering in mei 2011. De toevoeging van Breedveld aan de raad van bestuur zorgt er voor dat ceo Ronald Kasteel en financiële man Bart de Jong de handen vrij krijgen voor hun taken.

Chris Jansen

Voormalig directeur Chris Jansen, afkomstig van Logica, vertrok in juli 2009 na een verschil van inzicht, vier maanden nadat hij directeur van Ordina Nederland was geworden. Om de rust in de organisatie te herstellen nam ceo Kasteel ad interim zijn taken waar.

Jansen is op 12 november 2010 benoemd tot directeur van Exact Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Chris Jansen, dat was de zondebok die de medewerkers hun variabele inkomen met terugwerkende kracht moest afnemen. Nadat dit klusje geklaard was, werd hij uitgerangeerd. Zo moest de heer Kasteel met schone handen blijven. Gelukkig genoeg medewerkers die dit door hadden, en nu weet de rest het ook ;-)

Hopelijk ligt er voor Stepan Breedveld een beter lot in het verschiet, en voor de oud collega's natuurlijk ook. Succes allemaal, dat er weer wat betere tijden mogen aanbreken.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-11-15T09:28:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.