Tridion boekt recordresultaten in derde kwartaal

Tridion zag in het derde kwartaal van 2004 de omzet uit licenties stijgen met meer dan 20 procent vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. Voor het eerst werd meer dan 50 procent van deze omzet gegenereerd via partners.

Verder werden in het afgelopen kwartaal diverse nieuwe klanten geworven en contracten verlengd, waaronder overeenkomsten met ABN Amro, Toyota, Agfa Gevaert, Unilever, het Nederlandse Ministerie Verkeer & Waterstaat, Telepasport en Derbyshire County Council."Dit is ons meest winstgevende kwartaal sinds de oprichting van het bedrijf vijf jaar geleden", zegt Gentil Noens, sales & marketing-directeur bij Tridion.
 
Tridion benoemde op 24 september Laurens van der Tang tot voorzitter van de raad van commissarissen. Zijn voorganger Roland Slot blijft lid van de raad en is ook nog steeds de grootste aandeelhouder van de onderneming. "Als langdurig lid van de raad van commissarissenbij Baan kent Laurens de industrie door en door. Zijn aanwezigheid is een substantieel voordeel voor Tridion bij de ontwikkeling van onze strategie voor verdere uitbreiding in Europa", zegt Pieter Varkevisser, algemeen directeur van Tridion.
 
Het hoofdkantoor van Tridion is gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf is verder aanwezig in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Zweden en België. Daarnaast werkt Tridion samen met wederverkopers in de rest van Europa, het Midden-Oosten en Australië.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-10-11T13:48:00.000Z Redactie Computable/Data News
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.