Netwerker Cisco nummer één in Emerce 100

Cisco Systems heeft het beste imago van de e-businessbedrijven in Nederland. Dit komt naar voren in het onderzoek Emerce 100, dat Emerce deze week publiceert als bijlage bij Emerce Magazine.

Op de tweede plaats in het onderzoek staat beveiligingsspecialist McAfee. De nummer drie positie is voor Google.

 

De Emerce 100 is een onderzoek naar het imago van e-businessbedrijven in Nederland. Het gaat hierbij om de vraag hoe deze bedrijven overkomen bij hun klanten en potentiële klanten. Een interessante kwestie voor leveranciers, want perceptie gaat vooraf aan een mogelijke klantrelatie.

Het onderzoek is in de maanden september en oktober uitgevoerd onder lezers van Emerce, aangevuld met geselecteerde lezers van Computable (mensen die werkzaam zijn in de ict) en Intermediair (mensen werkzaam in marketing). De uitvoering van het onderzoek was in handen van VNU Research & Analysis.

Een van de criteria voor opname in de lijst was dat het bedrijf een Nederlandse vestiging moest hebben. Wat niet betekent dat wat van ver komt (maar hier een kantoor heeft) beter gewaardeerd komt. Ongeveer de helft van de bedrijven uit de Emerce 100 is van Nederlandse herkomst. De beste waarderingen waren er voor Nedstat (8) en Tridion (10).

 

Een uitgebreid artikel over de opzet van het onderzoek is te lezen op www.emerce.nl.

 

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-11-17T10:41:00.000Z Redactie Computable/Emerce
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.