Real Software ziet omzet fors afnemen

De Antwerpse softwaregroep Real Software boekte in het afgelopen derde kwartaal een omzet van 29,8 miljoen euro. Dat is 21 procent minder dan de 37,6 miljoen in het derde kwartaal van vorig jaar.

De softwaregroep leed een nettoverlies van 5,7 miljoen euro, terwijl dat vorig jaar nog 7,8 miljoen euro was. De beperking van het verleis is volledig toe te schrijven aan de verbetering van de Ebita-marge, zo laat Real Software weten.
 
In het derde kwartaal vernieuwe Real Software, na een bewogen periode van interne strubbelingen en een financiële reddingsoperatie, het managementteam en het bestuur van de onderneming. Peter Op de Beeck werd benoemd tot algemeen directeur (ceo), terwijl Jos Nijns werd aangesteld als financieel directeur (cfo) van de groep.
 
Voor het hele jaar 2004 blijven de financiële verwachtingen zoals eerder bekendgemaakt. De groep verwacht dat de omzet van het tweede halfjaar van 2004 in dezelfde lijn zal liggen als de resultaten van de eerste zes maanden, met een verbetering van de Ebita-marge.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-11-18T12:54:00.000Z Redactie Computable/Data News
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.