T-Systems levert Smead geïntegreerd datanetwerk

Smead Europe, leverancier van producten voor archivering en documentbeheer, heeft een vierjarig contract met T-Systems getekend voor de levering van IntraSelect Mpls (Multi Protocol Label Switching) netwerkdiensten.

T-Systems levert Smead Europe al sinds 2002 ip-vpn (internet protocol virtual private network) netwerkdiensten. De toevoeging van Mpls en spraak is ingegeven door de groei van de Europese activiteiten en de uitrol van een centrale erp-applicatie. Het bedrijf, de Europese tak van het Amerikaanse Smead, is inmiddels actief in tal van Europese landen waaronder België, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Finland, Zweden, Noorwegen, Estland en Denemarken.

Om de bedrijfsprocessen verder te optimaliseren en te stroomlijnen, implementeert Smead Europe momenteel een nieuw erp-systeem in al haar Europese vestigingen. Met het oog hierop heeft het bedrijf de eisen op het gebied van connectiviteit en veiligheid van data aangescherpt. "Schaalbaarheid was daarnaast een belangrijke eis, aangezien in de verwachting ligt dat Smead Europe de komende jaren verder uitgroeit tot een belangrijke Europese speler in de markt", zegt H. Thie, manager operational ict van Smead Europe. "Een en ander vroeg om een betrouwbare en schaalbare oplossing, die we in Intra Select Mpls van T-Systems hebben. We kunnen nu eenvoudig vestigingen en diensten toevoegen aan het netwerk. Naast de gevarieerde mogelijkheden van de oplossing heeft ook de flexibele opstelling van T-Systems zelf een rol gespeeld in het beslissingstraject."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-12-17T11:49:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.