Spoelstra spreekt bij Computable Awards 2012

Computable-columnist Jacob Spoelstra treedt op tijdens de uitreiking van de Computable Awards 2012. Spoelstra werkt in de ict, schrijft tweewekelijks een column voor Computable en treedt op als cabaretier. Op 4 oktober 2012 worden tijdens een feestelijke avond de Computable Awards 2012 uitgereikt in Huis ter Duin in Noordwijk.

Het optreden van de droogkomische Fries is - net als de rest van het programma met de uitreiking van de awards - te volgen via een live feed die vanaf 18.00 uur op 4 oktober 2012 via de website Computable.nl is te volgen. Traditioneel neemt hij in zijn act ict-dienstverleners, ict-eindgebruikers en ict'ers op de hak. Spoelstra werkt in het dagelijks leven bij ict-dienstverlener NCCW in Almere. Hij schrijft elke twee weken een column voor de site, waarvan er één verschijnt in het maandblad Computable.

De uitreiking van de Awards wordt dit jaar gepresenteerd door Computable-hoofdredacteur Johannes van Bentum, samen met pr-vakvrouw Dina-Perla Portnaar. Het programma achter de schermen, dat voor kijkers thuis te volgen is via de live feed, wordt gepresenteerd door content- en communitymanager Sander Hulsman van Computale.

Computable reikt dit jaar voor het eerst een Partner van het jaar Award uit. De onderscheiding is bedoeld om de aandacht te vestigen op een aansprekend ict-project waarin verschillende ict-partners met succes hebben samengewerkt. De Computable-redactie heeft hiervoor tien ict-projecten genomineerd.

Zeventien awards

Computable reikt op 4 oktober 2012 in totaal zeventien awards uit. Bij elf awards zijn de nominaties door lezers beoordeeld door een vierkoppige vakjury, waarna de lezers hun keuze uit vijf nominaties in elke categorie hebben bepaald. Vijf awards zijn gekoppeld aan de Computable 100-lijst, de rangorde van de honderd krachtigste ict-bedrijven van Nederland.

Computable 100-awards zijn er voor de nummer één in de lijst, de snelste stijger en de bedrijven met de beste imago's als werkgever, zakenpartner en innovatieve onderneming.

Kijk in de Hall of Fame wie er eerder een Computable Award wonnen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-10-01T10:13:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.