Haags ICT-café vindt plaats in Haagse Hogeschool

De Haagse Hogeschool organiseert dinsdag 25 juni het eerste Haags ICT-café. Tweehonderd ict-professionals uit het bedrijfsleven, kennisinstituten en de publieke sector komen daar bij elkaar om kennis, informatie, inzichten en creativiteit met elkaar te delen. Doel is dat de ict-bijeenkomst uitgroeit tot een broedplaats waar ict-vaklui nieuwe en inspirerende ideeën met elkaar kunnen delen.

Volgens de Haagse Hogeschool kent Den Haag veel initiatieven op het gebied van ict, maar er is nog geen overkoepelende bijeenkomst voor iedereen in de ict-sector. Daarom wordt het ICT-café georganiseerd,  een initiatief van netwerkplatform Pitch The Hague, in samenwerking met de gemeente Den Haag en De Haagse Hogeschool. Het ICT-café vindt enkele keren per jaar plaats. Saillant detail is dat de kleine buurgemeente Zoetermeer zich al veel langer afficheert met ict en al jaren geleden speciale kroegbijeenkomsten organiseerde.

In het eerste Haagse ICT-café staat de ICT-monitor centraal. Dit is een onderzoek naar het karakter van de ict-sector in Den Haag. Het onderzoek is uitgevoerd door de Haagse Hogeschool en Studio Veiligheid. Op basis van dit onderzoek kunnen deelnemers aan de bijeenkomst kansen voor de verdere groei van de ict-sector in Den Haag bespreken.

Op het programma staat verder onder andere een interview met wethouder Rabin Baldewsingh (ICT & Media) en een presentatie van Tygron over serious gaming.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij Haagse hogeschool

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-06-24T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.