Managed hosting door True

Nouwen verlaat Platform Internetbureaus

 

Directeur Jonas Nouwen verruilt per 1 januari 2014 Platform Internetbureaus Nederland (PIBN) voor een start-up. Marjan Straathof en Annemieke Deering nemen samen de dagelijkse leiding van het bureau op zich.

Nouwen vindt dat het na 4,5 jaar tijd is om het stokje over te dragen. Hij gaat zich richten op start-up The Big Story. Dat bedrijf adviseert organisaties over content strategie.

Volgens Paul Manuel, voorzitter van PIBN, heeft Nouwen een belangrijke rol gespeeld in de professionalisering van de organisatie. 'We zijn uitgegroeid tot dé branchevereniging van de internetindustrie in Nederland.'

Directie-duo

De dagelijkse leiding van het bureau komt vanaf 1 januari 2014 in handen van Marjan Straathof en Annemieke Deering. Straathof was de afgelopen twee jaar verantwoordelijk voor de public relations en communicatie van de brancheorganisatie en is daarnaast freelance werkzaam bij onder andere Emerce, Info.nl en TEDxAmsterdamWomen. Deering heeft vijftien jaar online ervaring, waarvan ruim zes jaar bij DigitasLBi (voorheen Lost Boys) en is nu freelance werkzaam bij ENRGY in Business Group.

PIBN

PIBN is in 2002 opgericht door de directies van de grotere full service internetbureaus van Nederland. Het platform telt 68 leden die volgens de organisatie behoren tot de top van de Nederlandse internetindustrie. De belangrijkste doelstellingen zijn het stimuleren van creativiteit en innovatie binnen de online en creatieve industrie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4943806). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×