Laatste weekeinde voor Computable Kerstpuzzel

Wie nog mee wil doen aan de Computable Kerstpuzzel 'Van A tot Z' kan nog tot en met zondag 5 januari 2014 een oplossing insturen. In deze puzzel komt het ict-jaar 2013 nog een keer langs in de vorm van 26 soms cryptische omschrijvingen over bedrijven, instellingen, personen, zaken en ontwikkelingen die in het nieuws zijn geweest.

Naast de tien prachtige hardware- en softwareprijzen en de extra Woozl-prijs kent de Computable Kerstpuzzel 2013 'Van A tot Z' nog een extra prijs. Uitgeverij Lebowski stelt drie exemplaren beschikbaar van de roman 'De Cirkel' van de Amerikaanse schrijver Dave Eggers. De Cirkel is een spraakmakende roman over issues als privacy, transparantie en de rol van de sociale media.

Het inzenden van het antwoord is verlengd en kan nog tot en met 5 januari 2014. Dus heb je nog dit weekend een paar vrije uurtjes los de Computable Kerstpuzzel 'Van A tot Z' op en stuur je antwoord in via www.computable.nl/kerstpuzzel.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-01-03T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.