Computable Kerstpuzzel gaat laatste week in

Wie nog mee wil doen aan de Computable Kerstpuzzel 'Van A tot Z' kan nog tot en met zondag 11 januari 2015 een oplossing insturen. In deze puzzel komt het ict-jaar 2014 nog een keer langs in de vorm van 26 soms cryptische omschrijvingen over bedrijven, instellingen, personen, zaken en ontwikkelingen die in het nieuws zijn geweest. De prijzenpot is goed gevuld, met een HP ElitePad 1000 als hoofdprijs.

Naast de tien prachtige hardware- en softwareprijzen kent de Computable Kerstpuzzel 2014 'Van A tot Z' nog een extra prijs. Uitgeverij Tiem stelt drie exemplaren beschikbaar van het boek 'Uitdagingen, verwonderingen en veranderingen, gedurende 50 jaar IT-accountmanagement' van Jan Poort.

Klik hier voor een pdf van de Computable Kerstpuzzel 2014 'Van A tot Z'. Stuur vervolgens de oplossing in via de website van Computable (www.computable.nl/kerstpuzzel). Veel puzzelplezier!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-01-05T10:36:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.