Kiers leidt Corporate Accounts EMC

Voorganger Michiel Buurman stapt over naar Palo Alto Networks

EMC Nederland heeft Marko Kiers (41) benoemd tot district manager corporate accounts. In die rol is Kiers eindverantwoordelijk voor de commerciële resultaten van de verkoop van opslagapparatuur en aanvullende diensten aan bedrijven met 250 tot duizend werknemers in Nederland. Kiers volgt Michiel Buurman op die ruim twee jaar op die post zat. Hij verruilt EMC voor Palo Alto Networks, waar hij als sales director Benelux aan de slag gaat.

Kiers komt uit de eigen organisatie. Coen Bos, country manager van EMC Nederland: 'We zijn blij dat een ervaren kracht als Marko de functie van district manager corporate accounts gaat bekleden. Hij is al zes jaar een toegewijde werknemer van EMC en maakte deel uit van diverse successen in zowel het mid-market als het enterprise sales-segment. Ik ben ervan overtuigd dat Marko de juiste persoon is om dit sterk presterende team nog verder te versterken.'

Samen met het achtkoppige commerciële mid-market team in Nederland hoopt Kiers de positie van EMC in het mid-market segment verder uit te breiden. 'Ik ga deze nieuwe uitdaging binnen EMC graag aan. We gaan ons als team intensief richten op een nog betere kennis van de markt. Verder zullen we ons bezighouden met het ontwikkelen van nieuwe diensten op basis van EMC-producten en het ontwikkelen van een ecosysteem binnen de verschillende segmenten.'

Kiers werkt sinds 2009 in verschillende functies bij EMC Nederland. Daarvoor werkte hij bij Sun Microsystems, Motorola, Verdonck Klooster & Associates (VKA) en Lucent. Hij studeerde Technische Bedrijfswetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Voorganger Buurman werkte voor hij bij EMC aan de slag ging binnen verschillende managementfuncties bij Dell.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-07-28T10:36:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.