SCO dient SEC-formulieren toch nog in

SCO heeft zijn financiële documentatie toch nog in weten te dienen bij de Amerikaanse beurswaakhond SEC (Securities and Exchange Commission). SCO's positie op ict-aandelenbeurs Nasdaq is echter nog niet veiliggesteld.

De Unix-erfgenaam en Linux-aanklager heeft nu de verplichte paperassen ingediend over de afgelopen drie kwartalen alsook voor het afgelopen boekjaar. Doordat het die financiële rapportage nog niet had ingediend, dreigde het zijn Nasdaq-notering te verliezen. Die ict-beurs wil echter de paperassen voor het afgelopen kwartaal, nu wel ingediend bij de SEC, zelf ontvangen en beoordelen. SCO zegt eerst de noteringsbeslissing af te willen wachten.

Ondertussen is een onlangs opgelaaid conflict met SCO-investeringsmaatschappij Canopy Group geschikt. Drie directieleden van Canopy, waaronder ook SCO-raadslid Ralph Yarro, stelden dat zij ten onrechte zijn gewipt en wel als gevolg van een machtsgreep. De drie aanklagers krijgen een vooralsnog onbekende financiële compensatie en twee (Yarro en Darcy Mott) mogen aanblijven als lid van SCO’s directieraad.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-04-06T14:17:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.