Maak haast met Computable Kerstpuzzel!

Wie nog mee wil doen aan de Computable Kerstpuzzel 'Van A tot Z' heeft nog drie dagen. Tot en met zondag 10 januari 2016 kunnen deelnemers een oplossing insturen. Er zijn in deze ict-jaaroverzicht-filippine mooie prijzen te winnen; de hoofdprijs is een HP Elite 1012 met keyboard.

In de Computable Kerstpuzzel 'Van A tot Z' komt het ict-jaar 2015 nog een keer langs in de vorm van 26 soms cryptische omschrijvingen over bedrijven, instellingen, personen, zaken en ontwikkelingen die in het nieuws zijn geweest.

Aan u, puzzelaar, de opdracht om dit alfabet te ontcijferen en bij iedere letter het juiste antwoord te vinden. De website van Computable biedt daarbij zeker uitkomst.

Stuur de oplossing via de website van Computable (www.computable.nl/kerstpuzzel) voor 11 januari 2016 naar de redactie. Deelnemers met het juiste antwoord maken kans op één van de elf mooie prijzen. De prijzenpot is goed gevuld (zie kader).

Veel plezier en succes.

Klik hier voor een pdf van de Computable Kerstpuzzel 2015 'Van A tot Z'.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-08T09:01:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.