CEO Misco Solutions wint HPE Maestro Challenge

Directeuren van it-bedrijven dirigeren 12.000 euro bij elkaar voor War Child

De Schouwburg in Amstelveen stond gisteren in het teken van de HPE Maestro Challenge. Zes directeuren van it-bedrijven traden op als gastdirigent van het 45-koppige Artem Opus Orkest uit Uithoorn. Adriaan Elsman van Misco Solutions kwam als winnaar uit de bus.

Het benefietconcert is onderdeel van de samenwerking tussen Hewlett Packard Enterprise en War Child. In totaal is er 12045 euro opgehaald voor Libanese oorlogskinderen. Gedurende de avond konden zowel bezoekers als muzikanten stemmen op de zes deelnemende dirigenten. In muzikale sferen is Adriaan Elsman van Misco Solutions tot winnaar bekroond met het stuk ‘Radetzky March’. De andere ‘dirigent-directeuren’ waren Luuk Slaats van Scholten Awater, Bert Leegwater van HPE Aruba, Rob Idink van HP, René van Dop van Axez en Ronald Schaap van PQR.

Marco Lesmeister, director global accounts, commercial en public bij Hewlett Packard Enterprise en initiatiefnemer van de HPE Maestro Challenge: ‘Ik vind het fantastisch dat we samen met onze partners op deze manier War Child kunnen steunen. We hebben het benefietconcert met veel plezier georganiseerd. Het lijkt me ontzettend moeilijk om zo’n groot orkest te begeleiden. We kunnen terugkijken op een sensationele avond met een terechte winnaar.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-10-19T14:32:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.