Computable test ICT-kennis tijdens pub quiz

Computable Café op beursvloer ICT-vakbeurzen

Computable Café

Ict-vaktitel Computable organiseert tijdens de gecombineerde ict-vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event op 2 en 3 november in Jaarbeurs het Computable Café. In dit café worden beide beursdagen afgesloten met een interactieve pub quiz. Experts en beursbezoekers worden hierbij onder het genot van een drankje ondervraagd over de mijlpalen uit de Nederlandse ict-historie en over de it-ontwikkelingen van 2000 tot 2025.

Tijdens de combineerde ict-vakbeurzen kunnen bezoekers een bezoekje brengen aan het Computable Café, waar debatten, koffiediscussies en pub quizzen worden georganiseerd. Daarnaast kunnen beursgangers elkaar, maar ook sprekers en Computable-redacteuren en -experts, ontmoeten.

De beursdagen worden afgesloten met een pub quiz. Onder het genot van een drankje wordt het publiek met een interactieve tool bevraagd door Computable-redacteur Rik Sanders. Eindredacteur Henk Boot vertelt vervolgens de meest opmerkelijke verhalen achter de vragen. De quiz op dag één gaat over honderd jaar aan ict-ontwikkelingen en de quiz op dag twee is gericht op de ontwikkelingen van 2000 tot 2025.

100 jaar IT: Mijlpalen uit de Nederlandse ICT-historie

Tijdens de eerste pub quiz op woensdag 2 november om 15:15 uur passeren honderd jaar aan ict-ontwikkelingen de revue. We gaan via mainframes en ponskaarten naar bedrijfssoftware, opmerkelijke overnames en opvallende producten.

New age of IT: The future is now

Deze pub quiz op donderdag 3 november om 16:00 uur focust op een kwart eeuw aan ict-ontwikkelingen tussen het jaar 2000 en 2025. Vragen worden gesteld over start-up-perikelen, de strijd om talent en het razendsnelle tempo waarin de technologie wordt vernieuwd. Maar ook tijden waarin processen flink veranderen en banen verdwijnen en nieuwe functies opkomen.

Computable Café: Pub Quiz

Future Lab

Naast het Computable Café organiseert Computable ook het Future Lab. In dit lab krijgen veertien start-ups de ruimte om oplossingen op het gebied van virtual reality en SaaS-tooling te tonen. Zij gaan daarnaast in het Comptabele Café pitch battles met elkaar aan en maken hierbij kans op een nominatie voor de Computable Awards 2017.

Gratis beursbezoek

Deelname aan Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event is gratis. Wel is registratie noodzakelijk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-10-31T08:18:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.