Computable Kerstpuzzel 2016 ‘Van A tot Z’

Jubileumeditie met bonuspuzzel

Is 2016 een jaar van verandering geweest in de ict-sector? Aan de keren dat de term ‘digitale transformatie’ wordt gebezigd, zou je dat wel denken. De meeste bedrijven en overheden hebben ict-vernieuwing inmiddels wel op hun netvlies staan, al blijft het de vraag in hoeverre de daad ook bij het woord wordt gevoegd. En of het in alle gevallen nodig is.

Ook in de Computable Kerstpuzzel 2016 komt dit thema van de digitale transformatie zeker terug. En we vieren een feestje. Omdat het de tiende editie is - een jubileum - hebben we er een cadeautje bij gedaan: een bonuspuzzel! (zie hieronder). En er zijn extra mooie prijzen te winnen!

Kerstpuzzel

In deze Computable Kerstpuzzel 2016 'Van A tot Z' komt het jaar nog een keer langs in de vorm van 26 cryptische omschrijvingen over bedrijven, instellingen, personen, zaken en ontwikkelingen die in het nieuws zijn geweest.

Aan u, puzzelaar, de opdracht om dit alfabet te ontcijferen en bij iedere letter het juiste antwoord te vinden. De website van Computable biedt daarbij zeker uitkomst.

Stuur de oplossing via de website van Computable (www.computable.nl/kerstpuzzel) voor 16 januari 2017 naar de redactie. Deelnemers met het juiste antwoord maken kans op één van de mooie prijzen.

Veel plezier met puzzelen en succes!

Klik hier voor een pdf van de Computable Kerstpuzzel 2016 'Van A tot Z'.

Bonuspuzzel

Vanwege de tiende editie van de Computable Kerstpuzzel hebben we een bonuspuzzel gemaakt. Computable stelt samen met financieel adviesbureau MBCF elk kwartaal een overzicht samen van geregistreerde overnames, fusies en deelnemingen op de Nederlandse ict-markt. Ook in 2016 werden er talloze transacties afgesloten. In deze jubileum-bonuspuzzel zoeken we middels cryptische omschrijvingen tien bedrijven die dit jaar een dergelijke transactie hebben gedaan en in onze overzichten zijn terug te vinden.

Onder de goede inzendingen verloten we een aantal exemplaren van het boek De geest van de computer. Een geschiedenis van software in Nederland (uitgeverij Matrijs). Deze uitgave laat weer eens zien dat de Nederlandse ict-industrie, hoewel een relatieve jonge bedrijfstak, al een rijke geschiedenis kent.

Stuur de bonusoplossing via de website van Computable (www.computable.nl/kerstpuzzel) voor 16 januari 2017 naar de redactie.

Klik hier voor een pdf van de Bonuspuzzel.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-12-23T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.