Managed hosting door True

Secure-24 overgenomen door NTT Communications

 

Deal handen schudden overname

Ict-integrator NTT Communication (onderdeel van het Japanse NTT Corporation) neemt alle aandelen over van Secure-24, een Amerikaanse aanbieder van managed services. Dat hebben beide bedrijven in een persbericht bekendgemaakt.

Waarom de Japanners in Secure-24 geïnteresseerd waren, laat zich eenvoudig uitleggen. De vraag naar managed services stijgt wereldwijd en er wordt verwacht dat managed it-diensten - een van de hoofdactiviteiten van Secure-24 - in de komende tijd in de VS een bijzondere groei zullen doormaken. Secure-24 heeft zestien jaar aan ervaring in het aanbieden van essentiële applicatiehosting en uitgebreide managed it-, cloud- en beveiligingsdiensten aan bedrijven over de hele wereld.

Het klantenbestand van het Amerikaanse bedrijf bestaat onder andere uit bedrijven uit de Fortune 1000 en beslaat diverse sectoren zoals onder meer productie, financiën, farmaceutica, gezondheidszorg, verzekeringen, overheidszaken en transport. NTT Com zal gebruikmaken van de omvangrijke portfolio van Secure-24 inzake managed applicatie- en database-diensten, waaronder SAP, SAP Hana, Oracle, Hyperion, JD Edwards, Microsoft, Epic en op-maat-gemaakte, sector- en andere essentiële applicaties.

De bedoeling is ook om de diensten van Secure-24 te combineren met de capaciteiten van andere bedrijven uit de NTT-groep, waaronder Dimension Data. Daarmee moet de groep beter voorbereid zijn op de it-prestaties die men wereldwijd steeds meer van managed service verwacht te ontvangen.
Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6246232). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.