Netsourcing overgenomen door Ram-it

samenwerking

Ram infotechnology (Ram-it), een Utrechts it-consultancybedrijf op het gebied van cloud service voor de gezondheidszorg en overheid, heeft Netsourcing overgenomen. Laatstgenoemde is een gespecialiseerde serviceprovider voor de zorg, welzijn en veiligheidsregio’s. Het bedrijf versterkt hiermee zijn positie in de zorg.

Volgens beide partijen levert de nu ontstane schaalvergroting voordelen op voor geleverde diensten, services, technologische innovaties en de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Naast ook de intentie om ict-kosten voor klanten verder te verlagen. De Ram groep groeit door de overname naar een totaal van 190 medewerkers en een jaaromzet van ruim dertig miljoen euro. 

‘Deze stap past naadloos binnen onze strategie om een leidende speler te worden binnen de ict-dienstverlening voor de zorg. Netsourcing is al ruim zeventien jaar actief in de marktsegmenten zorg, welzijn en veiligheidsregio’s’, aldus Joachim Kaarsgaren, directielid van Ram infotechnology.

Een woordvoerder laat weten dat beide partijen nog voor eind van het jaar fysiek samengevoegd worden op de locatie van Ram-it in Utrecht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-07T10:16:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.